Andra dagen & Information Society

Första dagen är passé; äntligen har vi kommit igång! Gårdagens föreläsning var otroligt inspirerande, och snart är det dags för vår andra. Paul Collins från åkerstam.holst kommer och föreläser. En av Sveriges bästa reklambyråer. Så säger de. En jävla massa kompetens måste de ha där borta. Som här. Spännande!

Föreläsningarna är en del av Information Society - vår första modul - som drog igång igår. Med den följde även en del uppgifter. En av uppgifterna var att starta en blogg (tada!). Eller snarare att driva en blogg. Det är den svåra biten. Sen ska vi tydligen uföra såndära research & analysis om trender i branschen. Det kändes svårt att närma sig ämnet igår; så otroligt mycket information som du på något sätt måste samla ihop, göra konkret, och skapa en uppfattning om. Men det går nog skitbra!

En del i uppgiften är dessutom att hela klassen ska intervjua folk från branschen inom Europa. Oj ojooooj. Europa är oh så stort! Vi tog initiativet och samlade ihop alla grupper för att dela upp Europa mellan oss. Tyskland och Ryssland är bra länder. Skönt att vi har en tysktalande i gruppen. Synd att jag inte kan ryska. Antar att jag behöver träna, så det är nog bra. Det kändes skönt att få upp en struktur så snabbt i alla fall.

Hej och hå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0